Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/glasatelier-aalsmeer.nl/public_html/aalsmeermaritiem/templates/aalsmeermaritiem20150005/html/com_content/article/default.php on line 2

Jachthaven Aalsmeer, botenstalling, winterstalling en onderhoud regio Aalsmeer Amsterdam Haarlem e.o.

 

 

FULL SERVICE:

  • Recreatie/Ligplaatsen
  • Overdekte Botenstalling
  • Motorconservering/ onderhoud
  • Scheeptimmerman
  • Antifouling aanbrengen
Aalsmeer Maritiem 1

 

 

*nieuws* NIEUWE KOLOMKRAAN MET EEN CAPACITEIT VAN 8 TON *nieuws*

 

 

  • Polyester reparaties
  • Schilderwerk
  • Zeilmakerij
  • Schoonmaken/poetsen
  • Alle reparaties

 

Aalsmeer Maritiem is gelegen aan de ringvaart binnen de gemeente Aalsmeer. De eerste jachthaven en winterstalling vanaf Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Amstelveen e.o.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Havenmeester Bert: 06 25 538 119

 

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier


Jachthaven Aalsmeer

Welkom bij Aalsmeer Maritiem!
Ligplaats of winterstalling voor uw boot ? Als u vanuit Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp of Amstelveen vaart, dan is de eerste jachthaven die u tegenkomt de jachthaven van Aalsmeer Maritiem. Als u in de buurt van Aalsmeer een jachthaven of winterstalling zoekt, dan is onze jachthaven zonder meer de perfecte keuze. Aalsmeer Maritiem is namelijk een full service jachthaven die u alles biedt wat u bij een jachthaven maar kunt wensen. Zo vindt u bij ons naast de ligplaatsen en recreatie-ligplaatsen 2400 m2 overdekte stalling voor uw boot

Maar dit zijn niet de enige opties van onze jachthaven.

Aalsmeer Maritiem is een zeer goed uitgeruste jachthaven waar u zonder twijfel vindt wat u zoekt wanneer u in de regio van Aalsmeer een jachthaven zoekt. Naast de hierboven al genoemde opties verzorgen wij tevens de motorconservering, servicebeurt, antifouling, polyester reparatie, schoonmaken, poetsen, scheeptimmerwerk, zeilmakerij, kortom Full Service. Recentelijk is onze jachthaven in Aalsmeer uitgerust met een nieuwe kolomkraan, die een capaciteit heeft van maar liefst 8 ton. Heeft u uw boot weer een seizoen gebruikt en wilt u dat hij tijdens de herfst en winter niet alleen veilig ligt, maar ook wordt onderhouden ? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Zelf werkzaamheden zijn binnen onze voorwaarden toegestaan.

 

Uw boot professioneel gestald in Aalsmeer bij jachthaven Aalsmeer Maritiem

U bent op zoek naar jachthavens in Aalsmeer en omgeving? Aalsmeer Maritiem is dan de juiste keuze. Bel of mail als u meer informatie wenst, wij komen binnen 24 uur met een reactie. Neemt u gerust eens een kijkje op onze site, als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij onze jachthaven heeft. We hopen u snel een keer te mogen verwelkomen bij Aalsmeer Maritiem!

Adresgegevens

Aalsmeer Maritiem
Oosteinderweg 125a
1432AH AALSMEER

Havenmeester Bert

E-mail:
info@aalsmeermaritiem.nl

Bel
06-25538119

Buienradar2

Buienradar

 

Copyright © - aalsmeermaritiem.nl. Alle rechten voorbehouden.